Hvem leder vi efter?

I vores nationale fællesskab stiller vi høje krav til os selv. Vi ønsker at mødes med seriøse nationalsindede for at netværke og diskutere Danmarks fremtid, derfor er det vigtigt, at vi stiller høje krav til os selv. Derfor stiller vi også krav til dig for at tilslutte dig vores nationale fællesskab. Til gengæld kan vi garantere dig, at hvis du er egnet, så er du velkommen blandt et seriøst nationalsindet fællesskab.

Vi er ikke interesseret, hvis du har følgende:

  • Ansigtstatoveringer – Vi er normale borgere, der ønsker at gøre noget for Danmark fremtid. Det mener vi ikke, at ansigtstatoveringer viser.
  • Voldsdomme – Vi er ikke et voldeligt fællesskab og derfor ønsker vi ikke nationalsindede, der er kendt for vold anmode om at blive en del af vores fællesskab.  
  • Tilknytning til ekstreme grupperinger – Vi er normale danskere og ikke ekstremister. Derfor ønsker vi ikke nationalsindede med tilknytning til ekstreme grupperinger.

Når du kontakter os, vil du blive tilbudt en samtale af en person fra vores nationale fællesskab. Hvis samtalen går godt, så vil blive arrangeret et møde med dig, personen du har talt med og andre fra fællesskabet, der er i samme region . Dette gøres for at høre nærmere om, hvem du er, hvad du står inde for, og hvordan vi kan hjælpe dig.